Tok sommerferie etter den første halvtimen på Vind

Tirsdag kveld spilte 6. divisjonsgutta borte mot Vind. Laget som før sesongen valgte å trekke seg fra 5. divisjon stilte et sterkt lag med mye erfaring fra høyere divisjoner, uten at det så ut til å bry Toten så mye den første halvtimen. Med tanke på resultatet i første serierunde var det vel heller ingen grunn til det. Problemet var bare at sommerferien slo til etter den første halvtimen, og serielederen dro i land en komfortabel og fortjent seier til slutt.

Innledningsvis spilte vi disiplinert og enkelt. Det fungerte bra, og hjemmelaget skapte lite. Vi skapte ikke all verden vi heller, men noen halvsjanser ble det. Det var nesten rørende å se innsatsen som ble lagt ned fra de helrøde den første halvtimen på Vind, og da Hans Svellet ble truffet på en corner stod det plutselig 0-1.

Etter å ha holdt trykket oppe en stund begynte det imidlertid å bli litt tungt å holde trykket oppe inne på banen. Det ga hjemmelaget rom til å tre gjennom sine kantspillere som var et lite hakk raskere enn vår bakre firer. Til ingen nytte vinket vi for offside ved flere anledninger, og må nok i ettertid innrømme at dommeren hadde rett i at Vind-spillerne rett og slett var raskest.

1-1 kom etter en overgang på kanten, 1-2 kom etter en god prestasjon av Vind sin spiss, før 1-3 kom omtrent på samme måte som 1-1. Tre kjappe i løpet av noen minutter og plutselig var veien tilbake lang.

I pausa ble vi enige om å gi det et forsøk. Vi åpnet bra, men etter noen minutter gikk en av Vind sine lettbente spillere i bakken, og dommeren valgte å dømme det som straffespark. Hva vi mente skal vi ikke si så mye om. Med 1-4 var veien tilbake rett og slett for lang, og Vind satte også 1-5 før kampen var over. De siste 15-20 minuttene bar på mange måter preg av at begge lag hadde tatt ferie.

Nå er det som du skjønner ferie, og den tar vi på 5. plass med 15 poeng på de 10 første kampene. Det har vært både opp- og nedturer, men alt i alt kan vi si oss ganske fornøyd. Et par kamper har vært surere å tape enn andre, og det er med andre ord litt å revansjere til høsten.