Lokomotivet fortsetter å plukke trepoenger

Det var Håkensbakken sin klare melding etter onsdagens seier over Gjøvik-Lyn 3.

Tre poeng var i grunn det meste å skrive hjem om fra kunstgressbanen på Lena denne kvelden også, men etter to kjempekamper forrige uke lå det litt i lufta at det ikke skulle gå så lett denne dagen. Vi åpnet ikke bra, men klarte å score 1-0 ved Jørgen Pedersen som har scoret så mye denne sesongen at vi har mistet oversikten. Etter målet flyttet vi beina fint lite, og lot Gjøvik-Lyn spille fotball. De takket, bukket og utlignet til 1-1. Fullt fortjent.

Omgangen fortsatte i samme spor, men vi fikk lurt inn 2-1 som vi tok med oss til pause. Ei pause som til tross for ledelse ble brukt til å ta tak i ting. Det ble noe bedre etter pause, men vi slet med å få spillet til å sitte helt som vi ville. Noen sjanser ble det, men vi ble etter hvert baktunge, mens Gjøvik-Lyn gikk for utligning. Sjanser fikk de også, men de helt enorme var det ikke så mange av. Enorm sjanse fikk imidlertid vi da Martin Aass ble felt inne i 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket. For øvrig den eneste avgjørelsen vi var enig med han i hele kampen. Med bare minutter igjen reddet Gjøvik-Lyn sin keeper straffesparket, og ga lagkameratene lyst til en liten sluttspurt.

Vi red av den lette brisen fra bortelaget, og sikret oss tre poeng på høstens dårligste dag så langt. Det ryktes at det var noen andre resultater i pulja som gikk vår vei, men da vi kun fokuserer på oss selv og neste kamp vet vi ikke det.

Vi vet heller ikke så mye om tabellposisjon, da det er viktigere å se frem mot Harestua tirsdag.