Ny trepoenger hjemme mot Varde

På søndag tok vi imot Varde til ny kamp på kunstgresset. Varde var ikke i samme pulje som oss i fjor, så dette var et lag vi i utgangspunktet ikke visste mye om fra før. Sola skinte godt nede på kunstgresset idag, og alt lå til rette for en god fotballkamp denne søndagen.

Som vanlig er vi godt disiplinerte bakover, og slipper ikke Varde til det helt store av sjanser i 1.omgang. Vi ser derimot litt vel avslappa ut, og det er noe tamt over hele linja. Dette så ut til å prege begge lag, og varmen bidro nok til dette. Vi skaper kun et par målsjanser i løpet av de første 45, og vi går til pause med 0-0.

I pausa blir vi enige om at vi har mye mer å gå på, og at vi skal gå utpå i 2. omgang med mye mer vilje og aggressivitet. Dette lykkes vi med. Vi vinner mer dueller og vi er flinkere til å flytte ballen i starten av 2. omgang. Vi er noe heldige når dommeren velger å gi oss straffespark. J. Pedersen faller noe lett i en duell inne foran mål og dommeren peker på straffemerket. Heike Marigård er sikker som banken og sender keeper feil vei. Vi gjør noen spillerbytter utover i omgangen, og alle bidrar godt når de kommer utpå. Spesielt en innbytter viste seg å være svært spillersugen. Osman King har ikke vært lenge på banen når han scorer sitt første mål for sesongen. Vi kontrer og Osman slår et innlegg som går rett i mål. En fin bue over keeper og rett oppi krysset. Like etter putter vi 3-0 ved J. Pedersen. Men innbytter King var ikke ferdigscoret for dagen. Martin Aass spiller flott igjennom Osman King alene med keeper, og King fastsetter resultatet til 4-0.

Vi tar tre nye poeng, og har dermed vunnet 12 seriekamper på rad! Vi vinner på en dårlig dag, men er det beste laget på banen og tar en fortjent seier. Anton Vishnyakov i mål holder også årets første clean sheet! Vårt unge stopperpar i Amund Granerud og Torgeir Auråen (begge 2000 modeller) kriga godt sammen med resten av forsvaret. På lørdag kommer Reinsvoll 2 til Lena for toppoppgjør i 6. div. Begge lag står med full pott etter to serierunder. Vi skal gi alt! Møt opp!!

Kampfakta: TOTEN 2- VARDE 4-0 (0-0)

1-0 Heike Marigård (str.)

2-0 Osman King (Jørgen Pedersen)

3-0 Jørgen Pedersen

4-0 Osman King (Martin Aass)

Benyttede innbyttere: Henrik Dølerud Bakkelund, Osman King, Espen Haug.