Seier over Kapp i serieåpningen

Etter en lang og kald vinter som har vært preget av uendelige feilpasninger og skuddbom var det endelig duket for seriestart. Det helt store av spillersigneringer har det ikke blitt, men gledelig er det at Espen Haug har gjort comeback i helrødt. Svellet og Håkensbakken var derimot aktive på Deadline Day og hentet inn Stian Fjeldstad som materialforvalter. Overgangssummen er ukjent, men en solid sum skal ha blitt betalt for å holde konkurrentene unna.

Det var Kapp som tok den korte turen til Lena mandag kveld, og feilpasninger og skuddbom skulle ikke prege oss for mye idag. I 1. omgang klarer å holde oss til kampplanen vi hadde lagt. Kapp skaper ikke en eneste målsjanse i løpet av 1. omgang, og vi får mye rom å spille fotball i. Etter en halvtimes tid kommer også årets første scoring. Stian Haugen sender Jørgen Pedersen alene med keeper. 1-0. Like etterpå skal vi også få scoring nummer to. Vi får ei gavepakke av forsvaret til Kapp, som Pedersen tar vare på. Vi går dermed til pause med 2-0.

2. Omgang starter på verst tenkelig vis, og vi startet omgangen tamt. Kapp scorer to kjappe og resultatet er dermed 2-2. Dette skulle ikke vare lenge. Vi får frispark i en god innleggsposisjon, og frisparket til Heike Marigård går rett i kassa. Men nok en gang skal vi være i det gavmilde hjørnet, og Kapp klarer kort tid etterpå og utligne til 3-3. Men vi var ikke ferdigscoret enda. Heike Marigård slår perfekt inn foran mål der Theo Olsby er høyest i duellen og setter inn 4-3 med et flott hodestøt. Tydelig er det at russetiden ikke har preget disse gutta allverden. Kort tid etterpå så avgjør vi også kampen. Igjen er det Marigård som er arkitekt. Han kjører karusell med en Kappspiller og foran mål finner han J. Pedersen på perfekt vis som dermed fullfører sitt hattrick. Det står dermed 5-3 på tavla når dommeren blåser av kampen. Samtlige mann viser en fantastisk arbeidsinnsats, og vi kriger oss til sesongens første 3 poeng! Nå retter vi blikket mot ny kamp på Søndag da Varde tar turen til Lena. Vel Møtt!

Kampfakta: FK Toten 2- Kapp 5-3 (2-0)1-0 Jørgen Pedersen (Stian Haugen)
2-0 Jørgen Pedersen