Seier på en dårlig dag mot Håjendammen

Det var duket for nabooppgjør når unggutta fra Håjendammen tok den korte turen tirsdag kveld. Det var Håjendammen som startet best. De har det meste av ball og er mest på hugget i duellene. Men sjansene uteblir. Vi tok derimot vare på sjansene når de kom. Efrem Flay drar seg innover i banen og finner Heike Marigård. Han prøver lykken fra langt hold og scorer sitt 3. mål for sesongen med et flott langskudd. Senere i omgangen øker vi ledelsen. Jørgen Pedersen finner Martin Aass foran mål som vender bort sin mann og setter ballen sikkert i mål. Vi gikk dermed til pause med en effektiv 2-0 ledelse. Andre omgang fortsetter litt som den første. Håjendammen presset på med lange baller, og får etter hvert redusert til 1-2. Håjendammen fortsetter å presse på. Anton har blandt annet en mesterlig dobbeltredning! Men vi holder unna idag også, og tar tre poeng på en under middels dag. Vi legger ned en fantastisk arbeidsinnsats idag selv om vakker fotball uteble. Vi tar med oss det positive, og skal trene godt frem mot kampen mot Eina onsdag 30. mai.

Kampfakta:   TOTEN 2 - HÅJENDAMMEN    2-1 (2-0)

1-0 Heike Marigård (Efrem Flay)

2-0 Martin Aass (Jørgen Pedersen)