Tre nye poeng og tabelltopp!

Lørdag tok B-laget imot Reinsvoll 2 til toppoppgjør på kunstgresset. Begge lag sto med full pott etter to serierunder så dette ble en real test mot et godt 6. divisjonslag som har ambisjoner om opprykk.

Vi legger oss lavt og lar Reinsvoll ha mye ball. Vi viser god konsentrasjon og ligger godt posisjonert defensivt. Reinsvoll skaper så og si ingenting. Et kvarter har gått når vi går opp i ledelsen. Lars Tallerud spiller opp J. Pedersen som vender bort en mann og banker ballen i krysset. Reinsvoll fortsetter å ha mye ball, men vi er effektive. Håvard Drager dribler seg ned til dødlinja og serverer J.Pedersen foran mål til 2-0.

I starten av 2. omgang har vi en god periode. Vi har en del ball, og spiller oss frem til noen halvsjanser. Reinsvoll får likevel redusert, og resten av omgangen dreier seg mest om det defensive for vår del. Deres største sjanse til å utligne kom ved en heading av vår egen spiller som Anton redder på mesterlig vis. Men vi står imot og tar tre nye poeng, og topper tabellen! Vi legger ned en fantastisk arbeidsinnsats, og vi måtte virkelig ned i kjelleren for å hente det siste av krefter idag. Vi kunne dermed reise på lagfest med meget god samvittighet etterpå. Neste match er allerede på tirsdag. Da får vi besøk av unggutta fra Håjendammen. Kampen spilles på kunstgresset kl.19.00.

Kampfakta: TOTEN 2- REINSVOLL 2   2-1 (2-0)

1-0 Jørgen Pedersen (Lars Tallerud)

2-0 Jørgen Pedersen (Håvard Drager)