Poengdeling mot Eina

Onsdag kveld tok vi imot Eina til ny match på kunstgresset. Etter en svak kamp mot Håjendammen sist så måtte vi opp noen hakk skulle vi få med oss noe i fra denne kampen. I løpet av dagen får vi forfall fra den ene offensive spilleren etter den andre. Så Svellet og Håkensbakken fikk lurt med seg Henrik Svellet til et comeback i helrødt!

Vi går opp i 1-0 ved Heike Marigård som for andre kamp på rad fyrer av gårde et langskudd som finner vinkelen. Om russetiden ble brukt på festing eller skuddtrening er vi usikre på, men uansett hva han har trent på så har det funka. Håkensbakken vil nok ta mye av æren for målet ettersom han trillet ballen til side med en helt fantastisk innsidepasning! Vi skal også øke ledelsen senere i omgangen. Juniorspiller Aksel Hoel leker seg med sin mann på høyresiden og får slått inn foran mål. Der er Henrik Svellet på rett plass til rett tid og setter sikkert inn 2-0!! Det ser altså ikke ut som intervalltreninga før på dagen har prega han alt for mye. Vi ser ut til å holde resultatet til pause, men vi slipper inn et skikkelig drittmål til 1-2 på et langt innkast like før pause.

I 2. omgang har vi flere muligheter til å punktere kampen, men det er Eina som får scoringen sin. Det ender  altså 2-2, og seiersrekka vår stopper på 14 kamper! Vi løfter oss mange hakk fra kampen sist. Spesielt i duellspillet. Vi har spillere som spiller i helt nye posisjoner, og juniorspillere som kommer inn og gjør en fantastisk jobb. Så selv om det ikke ble seier så er det mye positivt å ta med seg. Vi har fremdeles 15 kamper på rad uten tap!! Neste kamp er mot Harestua på mandag. Kampen spilles på kunstgresset klokka 19.00.

Kampfakta:    TOTEN 2- EINA    2-2 (2-1)

1-0 Heike Marigård (Lars Håkensbakken)

2-0 Henrik Svellet (Aksel Hoel)