Eina beseiret

Etter tap mot Varde i forrige match så måtte vi ta med oss tre poeng mot Eina mandag kveld skulle vi henge med i kampen om opprykk. Eina klarte vi bare uavgjort mot i vår, og er et lag vi generelt har slitt mot de siste sesongene. Vi starter best og tar ledelsen 1-0 ved Morten Olafsen etter forarbeid av Lars Alund. Vi skaper et par sjanser til som fort kunne endt med nettsus, men noe fyrverkeri av en første omgang ble det aldri og 1-0 til oss sto seg til pause.

I andre omgang kommer Eina mer med i kampen. Vi er tamme og slurver med det meste vi foretar oss, og hjemmelaget får utlignet til 1-1. På dette punktet kunne kampen bikke begge veier, men det var vi som trakk det lengste strået. Lars Alund ladet kanonen og satte inn 2-1 til oss med et flott skudd. Samme mann punkterte kampen en stund etterpå, og fastsatte sluttresultatet til 3-1. Ingen fantastisk kamp fra vår side, men vi tar med oss tre særdeles viktige poeng i en vrien bortekamp på naturgress!

Mandag reiser vi til Hadeland for å jakte ny trepoenger. Da er det Harestua som står for tur. Etter det ble kjent at Kapp har trukket laget sitt i pulja så ligger nå Harestua helt på bunn. Så her skal det plukkes tre poeng!! 😀

KAMPFAKTA:  EINA 1-3 FK TOTEN 2

0-1 Morten Olafsen (Lars Alund)