Seiersrekka fortsetter

B-laget sikret seg nok en trepoenger da turen gikk til Brandbu mandag kveld. Et Brandbu-lag som har variert mye i prestasjonene, men som vi slo komfortabelt på Lena i vår. Vi gikk ut med et høyere press enn vi har gjort i tidligere kamper. Vi har noen bra angrep og kommer oss til sjanser i starten av omgangen uten å få hull på byllen. Men vi sliter litt med tempo og presisjon. Brandbu var på ingen måte ufarlige, og var farlig frempå ved et par anledninger. Mot slutten av omgangen får vi scoringen vår og vi går opp i ledelse ved Lars Alund. Et viktig mål å få med seg inn i pausa.

I andre omgang pusher Brandbu på for utligning uten at de klarte å sette Kim i mål på de helt store prøvene. Men dette ga oss mye rom å kontre i, og vi bygget opp noen flotte angrep. Vi økte ledelsen til 2-0 ved Jørgen Pedersen som setter en retur fra keeper i mål. Vi får etterhvert kriget inn vår tredje scoring, og dreper kampen. Brandbu får riktignok et trøstemål på overtid, men poengene ble med hjem til Toten! Brandbu ga oss kamp om poengene, men vi er det beste fotballaget idag og vinner fortjent.

Med seier mandag så overtok vi førsteplassen i pulja. Vi ligger et poeng foran Reinsvoll 2 hvor begge lag har to kamper igjen å spille. Det kommer dermed til å bli spenning frem til siste slutt!! I vår neste kamp er det duket for lokaloppgjør da vi reiser til Skreia for å krige til oss tre nye poeng. Møt opp på Skreia klokka 15.00 på lørdag⚽.

KAMPFAKTA: BRANDBU- FK TOTEN 2    1-3 (0-1)

0-1 Lars Alund

0-2 Jørgen Pedersen

0-3 Jørgen Pedersen (Lars Alund)

1-3

Innbyttere: Simen Fodstad, Efrem Flay, Espen Haug, Osman King, Amund Granerud, Stian Haugen.