Avsluttet med stil mot Kolbu KK 2

Vårt 6. divisjonslag møtte Kolbu KK 2 til sesongavslutning på Kolbu-plassen lørdag. Ettersom Kolbu KK 2 allerede hadde sikret seriemesterskapet og rett til å spille KM-kvalifisering, ble det kun prestisje som stod på spill i lokaloppgjøret.


Vi stilte med et “litt nytt” mannskap denne kampen da flere av de faste var borte og flere av langveisfra-studentene var på Toten denne helgen. Som tidligere i sesongen hadde vi også med oss et par G19-spillere som fikk fin erfaring på seniornivå.


Vi tok tidlig kommando i kampen og styrte banespillet på en fin gressmatte. Etter flere gode sjanser fikk vi uttelling på et frispark fra Oskar Ragnhildsløkken etter et kvarters spill. Vi fortsatte presset, selv om våre naboer kom noe mer med i spillet. Etter ca. en halvtime spilt rullet vi fint opp på kanten med Elias Berrefjord. Et godt innlegg ble ekspedert trygt i mål av Kenneth Worrall. Vi kunne derfor gå til pause med stillingen 2-0.


Etter hvilen fortsatte vi å presse på og vi hadde store muligheter til å score flere mål. Det ble med ett mål til i andre omgang, etter et flott soloraid fra Aksel Hoel etter ca. 60 minutter.


Alt i alt en fin kamp i en ellers god sesong for våre 6. divisjonsgutter hvor vi ender på andreplass i avdelingen med 21 poeng på 12 kamper. Vårt 6. divisjonslag skal være en arena for alle og det viktigste er at det skal være gøy samtidig som det kan være en arena for introduksjon til seniorfotball for våre yngre spillere i klubben. Gjennom sesongen har vi brukt en stamme av 8-10 spillere fra 6. divisjonsgruppen, i tillegg har det vært supplert med både spillere fra A-laget og G19, noe som har fungert veldig bra.


Takk for i år!


Målscorer Aksel Hoel i aksjon mot Skreia fra en tidligere sesong:
Kommentarer

Populære innlegg