Seier i lokaloppgjøret mot Håjendammen

En sesong består av noen merkelige fotballkamper. Håjendammen - FK Toten 2 var definitivt en av disse. Målene rant inn i begge ender, men til slutt så endte den merkelige kampen med det eneste naturlige utfallet - vi vant.

For åttende kamp på rad kan vi huke av for seier. Selvfølgelig ekstra godt etter å ha slått nærmeste nabo fra Lena Stadion.

Den første omgangen var et fyrverkeri av en fotballkamp, der målene rant inn begge veier. Først sjokkåpnet vi med å lede 0-3 etter bare ti minutter, da Jørgen Pedersen og Rasumus Ulsrud (2) stod for målene. Hjemmelaget slo tilbake etter at de fikk straffe, før Espen Sørli la på til 1-4 etter en flott kontring.

Det var ikke kun vi som klarte å score, og Håjendammen reduserte et par ganger før pause, slik at det stod 3-4 etter de første 45 minuttene.

Da Håjendammen utlignet til 4-4 fem minutter etter pause var det kanskje enkelte som trodde at seiersrekka skulle ende et par langpasninger unna hjemmebane. Men den gang ei. For i løpet av de ti neste minuttene hadde vi scoret to ganger, og ledet 4-6. Det var en ledelse hjemmelaget aldri klarte å true, og dermed ble høstens åttende strake seier sikret.

Neste helg avsluttes serien da Skreia 2 kommer på besøk på Lena, med mindre Harestua klarer å samle sammen et lag for å spille den utsatte kampen.