OPPRYKK!!!

B-laget avsluttet sesongen med 7-0 seier mot naboen Håjendammen og sikret dermed opprykk til 5. divisjon.

Det ble en strålende avslutning på sesongen for B-laget som med full pott mot Skreia 2 og Håjendammen er klare for spill i 5. divisjon i 2019. Vi reiste til Skreia med en tropp på 18 mann fullt bevisst på at de hvitkledde ville gjøre alt i sin makt for å spolere opprykksdrømmen vår. Skreia la seg lavt og det var vi som styrte det meste av banespillet. Vi kom til en rekke med sjanser, men sleit med å få uttelling. Utenom et par farligheter så kom ikke Skreia til det helt store av sjanser. Vi gikk til pause med 1-0 ved Trond Aass som var sikker som banken fra straffemerket. I løpet av andre omgang scorer Jørgen Pedersen og Steffen Hjelmtvedt, og fastsatte sluttresultatet til 3-0. Reinsvoll 2 vant også sin kamp, og de avsluttet sin sesong med 39 poeng. Vi lå med 37 poeng, og måtte dermed slå Håjendammen i vår siste kamp skulle vi sikre opprykk.

Lars Tallerud i aksjon mot Skreia 2.
Amund Farås har hatt en solid sesong på høyreback.KAMPFAKTA:  SKREIA 2- TOTEN 2   0-3 (0-1)

0-1 Trond Aass

0-2 Jørgen Pedersen

0-3 Steffen Hjelmtvedt

Starting XI: Kim Solum, Amund Farås, Torgeir Auråen, Lars Alund, Lars Tallerud, Trond Aass, Sander Harefallet, Steffen Hjelmtvedt, Jonas Harefallet, Jørgen Pedersen, Martin Aass.

Benyttede innbyttere: Amund Granerud, Lars Håkensbakken, Heike Marigård, Stian Haugen, Simen Fodstad, Espen Haug.

Mot Håjendammen så brukte vi kun et par minutter på å få hull på byllen. Vi fosset på fremover og fant nettmaskene hele seks ganger i første omgang, og spørsmålet var vel bare hvor stor seieren skulle bli. Vi klarte derimot bare å score en gang i løpet av andre omgang. Osman King fikk æren av å score sesongen siste mål, og satte et verdig punktum på vår suverene sesong! Vi avsluttet sesongen med 40 poeng, og klatret forbi Reinsvoll 2. Opprykk!!
Osman King scoret sitt 4. mål for sesongen mot Håjendammen.
Efrem Kiflay har tatt store steg i år. Her scorer han mot Håjendammen.

KAMPFAKTA: HÅJENDAMMEN - TOTEN 2    0-7 (0-6)

0-1 Thomas Løkken

0-2 Jonas Harefallet

0-3 Martin Aass

0-4 Lars Alund

0-5 Efrem Kiflay

0-6 Thomas Løkken

0-7 Osman King


Starting XI: Antony Vishnyakov, Amund Farås, Torgeir Auråen, Lars Alund, Lars Håkensbakken, Lars Tallerud, Thomas Løkken, Martin Aass, Jonas Harefallet, Morten Olafsen, Efrem Kiflay.

Benyttede innbyttere: Osman King, Espen Haug.

Som puljevinnere skal vi delta i kretsmesterskap. Gruppespillet spilles førstkommende lørdag på Øyer, og vi er i pulje sammen med Biri og Vågå. Vel møtt!Kommentarer

Populære innlegg