Sikret plassen i neste års 5. divisjon

Foran sesongens siste kamp mot Ringsaker 2 mandag kveld var forutsetningene klare: Med seier ville plassen i neste års 5. divisjon være sikret for andrelaget vårt. På samme måte som i 4. divisjon må omtrent halvparten av lagene ta steget ned en divisjon. Bare de fem beste er på sikker plass, mens nummer seks må spille kvalik om å beholde plassen mot en puljevinner i 6. divisjon.

Denne kvelden feide vi all tvil til side, selv om førsteomgangen til tross for et klart spillemessig overtak og en rekke sjanser ble en scoringsfattig affære. Det stod derfor bare 1-0 til oss ved pause. Etter pause ble det en riktig scoringsbonanza, med til sammen hele 10 scoringer. Sju til oss og tre til gjestene førte til at det stod 8-3 da sluttsignalet lød for årets siste kamp. Flere av scoringene kom som resultat av angrepsspill tatt ut av læreboka. Joakim Omdahl Bjørnerud stod bak hele fire av målene, mens Trond Aass, Oskar Lunde Ragnhildsløkken og Jørgen Pedersen signerte hvert sitt. I tillegg laget gjestene et selvmål.

Det har vært viktig for oss å beholde plassen i 5. divisjon, slik at vi har et godt kamptilbud til de som til enhver tid ikke starter kampene for A-laget. Utover dette har vi en fin kjerne med 5. divisjonsspillere, i tillegg til at dette nivået er en fin utviklingsarena for juniorene som er på vei opp. Så det var en fornøyd trener Håkon Svellet som kunne reise hjem etter sesongens siste seriekamp i 5. divisjon.

Kommentarer

Populære innlegg