6. divisjon: Seier i lokaloppgjør mot Skreia 2

Mandagskveld møtte 6. divisjonslaget vårt Skreia 2 til sesongens siste hjemmekamp på ØTIP. Denne kvelden var det et sammensatt lag av spillere fra G19, A-lag og 6. divisjonsgruppa som stilte til kamp - noe som også har vært tilfelle gjennom sesongen.

Det skulle bli en jevnspilt kamp med amper stemning og noen forrykende fulltreffere. Kampen startet med et overtak for FK Toten og i det 25 spilleminutt viste Joakim Bjørnerud klasse. Etter å ha slått tunnel på en Skreia-spiller på egen halvdel tittet han opp og så en Skreia-keeper langt ute. Joakim løftet ballen nydelig utagbart over keeper fra egen halvdel. En åpenbar kandidat til årets mål på ØTIP.

Skreia kom mer med utover i omgangen og i 2. omgang var det også et heltent Skreia-lag som kom ut på banen, noe som ga uttelling i scoring på corner omtrent midtveis i omgangen. I andre halvdel av 2. omgang tar Toten mer over noe som først resulterer i 2-1 etter at Oliver Worrall setter ballen sikkert i mål etter en omdiskutert handssituasjon innenfor Skreias 16-meter. Etter 2-1 scoringen fortsetter Toten å presse på for flere mål og rett før slutt knaller Daniel Lisowski inn et frispark fra 25-30 meter som også er en klar kandidat til årets mål - en virkelig suser.

På overtid reduserer Skreia til 2-3, men det ender til slutt med hjemmeseier til Toten.

Oppsummert var det en tett kamp med mye dueller, flere omdiskuterte situasjoner og noen aldeles nydelige mål. De fremmøtte fikk med andre god underholdning denne høstkvelden.

Toten 2 spiller sin siste seriekamp på lørdag, borte mot Kolbu KK 2. Dette blir et nytt lokaloppgjør med ren prestisje ettersom Kolbu KK 2 allerede har sikret seg tabellseier i vår 6. divisjonsavdeling.