Knepen seier i sjansebonanza

Mandag var det klart for årets første bortekamp. Med mye forfall fra våre egne så fikk vi solid med hjelp fra a-laget. Så alt lå til rette for at tre poeng skulle bli sikret når vi reiste til Vestre Gran for å spille mot et av de svakere lagene i pulja. Enkelt skulle det ikke bli, og vi fikk erfart at det er innsats og andreballer som vinner kamper i 6. divisjon.

Vi starter kampen med noe pent småspill og spiller oss til noen muligheter. Vi setter ei kule i mål, men dommeren presterte å blåse av for offside. Thomas Løkken fikk beskjed om at han strekte ut beinet for tidlig fra dommeren som sto igjen i midtsirkelen og tørka svette.
Senere i omgangen er det Vestre Gran som finner nettmaskene med et flott langskudd, og dessverre for oss var det ingen til om at dette målet skulle bli stående. Vi får etterhvert et straffespark, og utligner til 1-1 ved Trond Aass. Ledelsen blir ikke stående i mange minutter, og hadelendingene scorer 2-1 på nok et langskudd som står seg til pause.

I andre omgang skaper vi MASSE muligheter, men vi sliter med å sette ballen i mål.Vi får et stykke ut i omgangen utlignet til 2-2 ved Morten Olafsen, og vi fortsetter å presse på for et vinnermål. Vinnermålet skulle også komme. Martin Aass som er tilbake fra skade fikk pirka inn vinnermålet som sikret oss tre poeng. Vi spiller langt under pari idag. Vestre Gran scorer på det de fikk av muligheter, noe vi ikke gjorde. Det er nesten utrolig at vi ikke scorer flere mål idag. Men vi tar med oss tre poeng av tre mulige hjem til Lena. Nå skal vi trene avslutninger frem mot kampen mot Brandbu til uka. Vi anbefaler også a-laget å gjøre det samme😀.

KAMPFAKTA: VESTRE GRAN- FK TOTEN 2   2-3 (2-1)