Tilbake på vinnersporet
Etter så mye som en en hel kamp uten seier ble det tre nye poeng mandag kveld når Harestua tok turen til Lena. Pulsen var høy i spillergruppa før kampstart når vi så at unggutta Trond Aass og Lars Håkensbakken starter på topp, men vi får etterhvert senket skuldrene og gjort oss klare for match.

Vi går opp i 1-0 ved evigunge Trond Aass. Efrem Flay slår et nydelig legg mot bakre stolpe hvor Trond Aass henger godt i lufta og stanger oss i føringen. Vi får krangla inn 2-0 på en dødball senere i omgangen ved Elias Hoel, og vi går til pause med 2-0. Det burde riktig nok ha vært 3-0. Aass gjør et nydelig forarbeid og serverer Håkensbakken foran mål. Men etter mange år i helrødt så nekter han fortsatt å score.

I andre omgang har vi muligheter til å score flere, men det ender med en meget komfortabel 2-0 seier.  Ledelsen var aldri i fare, og det var kun et spørsmål om hvor mye vi skulle vinne idag.Vi er dermed tilbake på vinnersporet og holder oss på tabelltopp. Vi er meget solide bakover og holder en ny clean sheet! En ekstra stjerne i boka til Efrem Flay som løper skjorta av seg idag. Til uka er det klart for årets første bortekamp! Da er det Vestre Gran som skal få gjennomgå. Vi regner med at mange supportere har tenkt å ta turen til Hadeland!!

KAMPFAKTA:  FK TOTEN 2 - HARESTUA    2-0 (2-0)

1-0 Trond Aass (Efrem Flay)

2-0 Elias Hoel

Benyttede innbyttere: Henrik Svellet, Martin Sørum, Osman King, Espen Haug.


PS: Dere finner oss på instagram under navnet FktotenblagKommentarer

Populære innlegg