Full kontroll i lokaloppgjøret mot SkreiaVi tok i mot Skreia til lokaloppgjør tirsdag kveld. Et skikkelig lokaloppgjør hvor det var vår egne kamerater som sto på motsatt banehalvdel. Et lag vi slo to ganger av to mulige i fjor med 10-1 i målforskjell. En type kamp hvor innsats er avgjørende. Det var altså ikke bare tre poeng som sto på spill i kveld, men også stolthet og ære!

Vi er på hugget i duellene og styrer kampen i startfasen. Vi går opp i en fortjent ledelse ved Simen Fodstad. Heike Marigård slår et flott hjørnespark som Fodstad stanger i mål. Vi fortsetter å komme til farligheter med våre raske angrepsspillere. Vi nærmest leker oss til 2-0 når Martin Aass, Simen Sethne og Simen Fodstad kombinerer. Det er nesten blitt en vane at vi slipper inn det neste målet ved en 2-0 ledelse. Og ja, rett før pause scorer Skreia på den ene sjansen de skaper i løpet av omgangen. Et surt mål å få i mot rett før pause. Men Simen Fodstad rakk også å sette sitt tredje for dagen like før pause. Hattrick! Vi gikk dermed til pause med en solid 3-1 ledelse. I andre omgang har vi flere muligheter til å putte flere. Vi har blant annet et stolpeskudd. Skreia skapte heller ikke mye sjanser i denne omgangen. Det som kom av sjanser plukka Anton i klypene. Kampen ender dermed 3-1 til oss! En kontrollert seier hvor vi for andre kamp på rad virkelig er på hugget og jobber godt som et lag! Neste kamp er nå mot opprykksrival Reinsvoll 2 på mandag. Et lag vi allerede har slått en gang denne sesongen.

KAMPFAKTA: TOTEN 2 - SKREIA 2     3-1 (3-1)

1-0 Simen Fodstad (Heike Marigård)

2-0 Simen Fodstad (Simen Sethne)

2-1

3-1 Simen Fodstad (Martin Aass)

Benyttede innbyttere: Lars Håkensbakken, Efrem Flay, Henrik Svellet, Lars Hensvold, Espen Haug.

Kommentarer

Anonym sa…
Once would possibly be} happy, you need to} only go for it and make your first deposit. All the playing sites talked about here deal in real cash or Bitcoin. It is just the scam businesses that take up your cash, and you get no benefit. Real Bitcoin playing sites supply huge discounts, bonuses, and real cash. Established in 2016, Ignition Casino has recognized means to|tips on how to} rock the spotlight a protracted time|for a very long time} now. It presents the most effective poker games all throughout the globe 바카라 and has a more loyal fanbase than some other poker web site.

Populære innlegg