10 på rad!

Harestua kom plutselig på at de kunne stille lag allikevel, så snaut tre uker etter at vi trodde sesongen var over ble det en kamp til, og muligheten for høstsesongens tiende strake seier. Til tross for at  tiden siden sist var brukt på mye annet enn fotball kunne vi ikke la denne muligheten gå fra oss. Noen hadde nok lea litt på seg, men at snittvekten var gått opp siden kampen mot Skreia er det liten tvil om.

Til tross for at det var ei stund siden satt feilpasningene som de skulle på oppvarminga, og da kampen var i gang hadde vi brukt opp de fleste. De gode pasningene som vi hadde spart på noen uker satt som de skulle, og selv om Harestua hadde avspark scoret Jørgen Pedersen 1-0 før det var gått ett minutt.

Spillet denne torsdagen var for det meste begredelig. I perioder satt det litt, men stort sett var det ikke mye å skrive hjem om. Vi fikk dytta en ball til i nettet, før bursdagsbarnet Lars Håkensbakken med nummer 10 på ryggen for anledningen fikk muligheten fra straffemerket. Vi hørte noe om en Panenka på spillermøtet før kampen, men så hverken noe til det eller et skuddforsøk på straffen. En pasning inn til keeper derimot, det ble levert.

Resten av kampen ble egentlig ganske dårlig. Til tross for det scoret vi til sammen sju ganger denne kvelden, mens Harestua fikk servert et trøstemål som ødela reint bur etter pause. Dermed avsluttet vi sesongen med noe vi ikke hadde turt å håpe på før sommeren - ti seire på rad og 30 poeng av 30 mulige etter ferien.

Til helga skal vi ta nummer 11 på rad, da avslutningsfesten skal vinnes. At oppkjøring til ny sesong begynner allerede søndag kveld kom nok litt brått på noen, og kommer garantert til å komme enda bråere på etter lørdagens bravader.

Vi krysser fingrene for at de fleste vil forsøke å gjenskape prestasjoner til neste år, fremfor å gi seg på topp. Det er vel tross alt begrenset hvor topp det er når det man kan vise til er noen seire i 6. divisjon.....

Her er laget som ingen A-lagsspillere klarte å spille seg inn på til tross for mange forsøk i dagene før kamp: