Ubeseiret høstsesong avsluttet mot Skreia


Søndag ettermiddag avsluttet 6. divisjon sesongen med å slå Skreia 2 med 1-0 Hjemme på Lena. Dermed fullførte også laget en imponerende høstsesong med kun trepoengere og ni seire på rad.

Kampen i seg selv denne søndagen var ikke all verden å skrive hjem om for Toten 2, men det viktigste i fotball er jo som kjent poengene.

I en kamp der lagmaskineriet som har feid over alt og alle i høst aldri kom helt i gang, ble en flott scoring av Jørgen Pedersen før pause avgjørende. Steffen Solhaug stod for et nydelig fremspill som Jørgen sikkert ekspederte i mål. Hans 22. mål for sesongen ble dermed et verdig punktum på en imponerende sesong for lagets toppscorer også.

Resten av kampen var egentlig ganske dårlig. Vi holdt nullen, men det skal en dose dårlige avslutninger fra Skreia og litt flaks hos oss ha litt av skylden for. Foruten dette kan vi melde om at Håkensbakken sin åpne søknad om gult kort de første 45 minuttene ble innvilget omtrent ti minutter før pause, og dermed tok han den 2. omgangen fra sidelinja.

Skreia skal ha for forsøket, og de kunne fort fått med seg ett poeng, men det er ofte slik at gode lag har marginene med seg, og dermed sikret vi nok en deilig seier i et lokaloppgjør.

Med mindre noe uforutsett skjer angående den ikke spilte Harestua-kampen er vi dermed ferdigspilt. Når vi får de tre poengene vi skal for walk-over der ender vi på 45 poeng på 20 kamper. Det holder til en soleklar 2. plass, fire poeng bak Vind og over ti poeng foran neste lag. Vi glimtet så vidt innom tabellen før ferien, og har ikke gjort det siden, men du verden så mye hyggeligere lesning det var nå enn da.

At vi i tillegg har 16 av 18 poeng, altså fem av seks mulige seire, ingen tap og 24-9 i målforskjell i de skikkelige lokaloppgjørene mot Håjendammen, Kapp og Skreia 2 er også verdt å nevne.

Det er ikke umulig det kommer en liten oppsummering av sesongen etter hvert, men vi velger å takke alle som har fulgt oss denne sesongen allerede nå. Vi vil også takke de fra A-laget som har stilt opp, og ikke minst de som har stilt opp som linjemenn som har spart unggutta for noen timer med flagget. Til slutt er det også virkelig verdt å takke kampleder og trener Håkon Svellet for en strålende innsats gjennom hele sesongen. Vi kan garantere at den ikke hadde blitt så bra uten kyndig ledelse fra sidelinja!

Kommentarer

Populære innlegg