Ny seier mot Harestua

B-laget reiste mandag kveld til Harestua i jakten på tre nye poeng. En kamp vi styrer fra første sekund, og vi vinner meget komfortabelt 6-1. Med forfall fra vår egen keeper så lette vi desperat etter en keeper til å steppe inn mellom stengene. Noen keeper fant vi aldri, men Simen Fodstad slengte på seg keeperhanskene og steppet inn i buret.

Vi tar en fortjent ledelse tidlig i kampen ved Lars Alund som med en bra avslutning sender oss i føringen. Rasmus Ulsrud ville ikke være noe dårligere og la på til 2-0 med en nydelig scoring. Harestua fikk en gigantisk sjanse tidlig i kampen som de ikke klarte å ta vare på, og utenom det så har heldigvis ikke Fodstad i mål all verdens å gjøre. Faktisk så lite at han rakk å få i seg både vaffel og iste i løpet av omgangen. Både Alund og Ulsrud putter et mål til hver seg, og vi går i garderoben halvveis med en komfortabel 4-0 ledelse.

I andre omgang forsetter vi å komme til muligheter. Vi blir hindret av tverrligger og dårlige avslutninger, samtidig som Harestua gjorde det de kunne for å felle oss når vi kom i farlige posisjoner.  Lars Alund får sitt hattrick ved en dødball, og langemann Torgeir Auråen stanget inn sitt andre for sesongen etter et perfekt slått frispark fra Jacob Hveem. Mot slutten av kampen så får Harestua et trøstemål, men vi slår Harestua for andre gang i år og kampen ender med en solid 6-1 seier!

KAMPFAKTA HARESTUA  1-6  TOTEN 2

0-1 Lars Alund

0-2 Rasmus Ulsrud

0-3 Rasmus Ulsrud (Jacob Hveem)

0-4 Lars Alund ( Martin Aass)

0-5 Lars Alund

0-6 Torgeir Auråen (Jacob Hveem)