Tredje strake seier for B-laget
B-laget fortsetter å legge press på Reinsvoll 2 i kampen om opprykk etter en meget godt gjennomført kamp mot Vestre Gran mandag kveld. Dette var vår første og siste hjemmekamp i høst, og man kan trygt si vi avsluttet med stil. Vi spiller god angrepsfotball og kommer til mye sjanser. Vi finner veien til nettmaskene 5 ganger i løpet av første omgang. Jørgen Pedersen x2, Steffen Sommerstad, Lars Alund og Erik Fodstad er målscorere. Vestre Gran scoret på den ene muligheten de fikk,  og 5-1 sto seg til pause.


I andre omgang fortsetter vi å spille offensiv fotball, og sjansene kommer på løpende bånd. Lars Alund gjør sitt andre for kvelden etter nydelig forarbeid av Amund Farås, mens Martin Aass og Lars Tallerud også kom seg på scoringslista i kveld. Vi vinner dermed 8-1 i en meget solid forestilling fra oss.

Vi fikk også god hjelp av Joakim Bjørnerud sitt Eina som spilte 2-2 mot Reinsvoll 2. Vi er nå to poeng bak Reinsvoll med en kamp mindre spilt. Vinner vi våre resterende kamper så rykker vi opp. Vi har dermed opprykket i våre egne hender😀.
KAMPFAKTA: FK TOTEN 2 - VESTRE GRAN  8-1 (5-1)

1-0 Steffen Sommerstad

1-1

2-1 Jørgen Pedersen (Thomas Løkken)

3-1 Jørgen Pedersen (Steffen Sommerstad)

4-1 Erik Fodstad

5-1 Lars Alund (Erik Fodstad)

6-1 Lars Alund (Amund Farås)

7-1 Martin Aass (Håkon Svellet)

8-1 Lars Tallerud (Osman King)

Benyttede innbyttere: Lars Håkensbakken, Stian Haugen, Martin Aass, Osman King, Espen Haug.

Kommentarer

Populære innlegg