Brått ned på jorda igjen etter tøff bortekamp

Etter fire poeng på de to første kampene for sesongen så tok B-laget turen til Hunndalen og
bortekamp mot serielederen Vardal som sto med ni poeng på sine tre første kamper. Det skulle bli en
tung kamp for vår del.

Vi hadde en lik inngang på kampen som i hjemmemøte med Biri, der vi ønsket å gå litt i strupen på de
fra start. Noe vi ikke lykkes med i det hele tatt. Vi sliter med å flytte beina langt og fort nok, vi taper
alle dueller og sliter generelt over hele linja. Det går ikke mer enn drøye ti minutter før hjemmelaget
setter sin første scoring. Vi klarer ikke å ta noe tak i kampen selv etter 1-0 i sekken og første
omgangen fortsetter som den startet. Vi klarer ikke å skape noe som helst og spiller oss selv i trøbbel
inne på egen banehalvdel, uvant til oss å være. Ti minutter før pause scorer Vardal 2-0, og i første
omgangs siste spilleminutt setter de sin tredje for kvelden. Dermed går vi til pause med en
tremålsledelse til serielederen.

I pausen gjør vi noen forandringer og legger om litt måten vi spiller på, vi prøver å flytte frem litt mer
folk og spille litt mer direkte for å kunne skape noe rundt Vardal sin boks. Men før vi i det heletatt har
rukket å stille opp laget for andre omgang så setter Vardal ytterligere to mål, en tung start etter
pause. Tross dette fortsetter vi å være noe mer direkte enn i første omgang, og de få gangene vi
faktisk treffer på noen av de oppspillene så skaper vi noen småfarligheter. Vi kommer oss til noen
døballer, Torgeir Auråen stiger til værs på en corner og reduserer til 5-1. Ti minutter senere setter
Jørgen Pedersen vår andre redusering, etter vårt beste angrep for kvelden. Derifra å ut så scorer
Vardal ytterlige ett, vi null.

Dermed ender det med et 6-2 tap, og en liten "vekker" på hva vi kan møte i denne avdelingen. Nå er
det bare å brette opp ermene inn mot lokaloppgjør mot Skreia på Skreiaplassen 16. mai. Mulig det
også må tas en telefon til a-lagstrener Tallerud for å høre om det er noe kvalitet å hente derifra…

11 min 1-0
36 min 2-0
45 min 3-0
47 min 4-0
50 min 5-0
53 min 5-1 Torgeir Auråen (Håkon Svellet)
65 min 5-2 Jørgen Pedersen (Joakim Bjørnerud)
67 min 6-2

Innbyttere: Amund Granerud, Stian Haugen, Jørgen Pedersen, Henrik Svellet og Espen Haug